bilder !



KLOCKAN ÄR VÄL RUNT HALV 6.

solen steker som fan. alla mina vänner jag lärt känna drog imorse, men jag lever iaf.. nya bussarna med springtime kom för ett tag sen. nice, inga barn ? inga ungdommar? vafan ska jag göra sista veckan? sitter just nu på ett internet café som stinker rök. vi ska käka vid 7 sen ska vi väl ner på "stan" och käka glass. nice som fan (:
saknar Isabell. inte så intressant inlägg tänkte bara säga att jag lever. OCH JAG HAR TILL OCH MED BADAT!!!.... i innomhuspoolen.. (a) men det räknas väl också ? slänger upp lite snabba bilder från denna vecka!


portugal!

hej alla, blir ett lite konstigt uppdate. dom 3 sista i alfabetet finns inte det bil a, e och o ist for ah ni vet dom dar 3. haha fult det ser ut. finns inte sa mycket att saga, jag har trenat oavbrutet sen jag kom kanns det som haha. nej har faktiskt trenat 6 pass alltsa cirka 6 timmar pa 2 dagar. jag sitter vid en data pa hotellet. ska forsoka ta mig till ett internett café sa jag kan sitta lite langre nu har jag 5.44sekunder kvar att blogga pa.haha hann in pa facebook 10 min typ och sen blogga. fan vad tiden gar fooooooooort.. vadret ar inget att skryta over, AS REGN bara vraker ner! gulligt? vart fan e sooolen ?? nej nu ska jag nog ga upp pa rummet ett tag och sen ner till resturangen och ta lite mat. tror att jag ska ringa isabell imorgon eller pa fredag vet inte riktigt. HOPPAS hon svarar! jag sprang 5km igar haha sla det ;)
men u ska jag kila!

PEYYYYYS// fanniiie

LÅNGT bort från allt. skönt

det här blir mitt sista inlägg i sverige under dom senaste 2 veckorna. nice. drar till PORTUGAL inatt. vid 3? bör gå och lägga mig nu, men är dock grymt sugen på att se EL CLASSICO! men tyvär måste jag sova. (haha). får se om det blir något inlägg i portugal kanske kanske inte  ? vi får se!  kommer sakna mina fina vänner, Johanna Karlsson,  Hugo Jacobsson, Isabell Carlström, Johanna Sirén, Daniel Olsson, Amanda Lundström och Petter Löfving. Hoppas ni får det bra i Sverige. Själv ska jag ligga och steka i soolen. men hur ska jag klara TVÅ JÄVLA veckor utan er? :( :( :( :( :( :( :( :( :(

seeeyaaaaaa // Faaaaaannie ♥

I don't wanna lose you.

om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet.
för jag älskar dig mest av allt och du är det bästa jag vet.



who am I to say

Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left

I don't know anything at all
Who am I to say you love me
I don't know anything at all
& who am I to say you need me

Color me blue I'm lost in you
Don't know why I'm still waiting
Many moons have come & gone
Don't know why I'm still searching

Don't know anything at all
& who am I to say you love me
I don't know anything at all
& who am I to say you need me

Hmmm hmmm mmm
Uhhh oohhh aahhh
Hooo aahhh ohh ohhh

Now you're a song I love to sing
Never thought it feels so free
Now I know what's meant to be
& that's okay with me

But who am I to say you love me
& who am I to say you need me
& who am I to say you love me

Mmmm Hmmm

I don't know anything at all
& who am I to say you love me
I don't know anything at all
& who am I to say you need me
I don't know anything at all

I don't know anything at all
I don't know anything at all
I don't know anything at all

Run Run Run.

nu ska jag upp t mormor, sen ut och springa.
sen ska jag träffa världens bästa vänner på berri och spela fotboll.
och sen bilre väl en skräck film.
inget mer intressant att säga.

har skickat in papperna om att byta namn!

Fanny Näslund     Fannie Andersson


peyyys//fannie

bakom tjocka stenväggar finns igen återvändo.

Det är bara att inse


*****


Om 6 dagar åker jag till Portugal. det kommer bli asum, skönt att komma ifrån allt ett tag. bara vara med familjen och slappa. sola, bada, träna, äta god mat och massor av annat mys. vi ska bo på Yellow Hotell, jag känner mig ju hemma där, har varit där 2 gånger förut, det ligger nere i Algarvekusten, och är skit fint, det är ju typ 4 timmars flygresa, fast det är ju skit samma, för det är inte alls så långt,


min helg har i alla fall varit underbar, tack tjejer. kommer bilder lite senare, men nu ska jag dra, ni får ha det super.


Peyyyyyys //fannie


Varje gång jag blundar ser jag dig framför mig.

jag saknar dig vackra människa.
igår var kvällen bäst den tillbringades med världens bästa tjejor.
O nu bär det snart av till sthlm, Tagga, fast vi ska typ bara till skärholmen, och titta på kläder typ. fast ska nog inte shoppa så mycket för att jag skju spara mina pengar till portugal och thailand.

men nu ska jag dra

peyyyys/fannie ♥♥

YÄH

lyssnar musik,
just nu !


DOM SOM KOMMER HIT IKVÄLL ÄR :













KVÄLLEN KOMMER BLI UNDERBAR ! ♥

Just Nu - Taggar


med min ansikts mask. rensar tankarna lite, och taggar om på nytt. för att ikv blir det verkligen asum!

Fannie In The House.

hej, sitter här med amanda och johanna, vi snackar killar, fan vad vi skrattade. presenterna var gryma som fan vill ni ha bild eller? haha, ajja lägger upp bilder nu. dagen har varit bäst, och kommer fortsätta bättre, och imorrn kommer det bli grymt. Tjejor, vi kommer äga!!



TACK AMANDA LUNDSTRÖM OCH JOHANNA SIREN! ♥




PEYYSSS// Fannie♥♥♥

HAPPY

Idag fyller jag år! det är asum. och dagen har varit grym. bara så alla vet. jag älskar mina vänner ! och min familj och min släkt !

peyys /fanniee ♥
hörs senare ♥


ISABELL IN MY HOUSE om cirka 3 2 1 0 !!!!!!!!


Den Som Följer Alla Regler Missar Det Roliga.

SkinkOst♥
som ni vet fyller jag år snart ♥
imorrn har jag träning♥
och sen ska jag titta på killarnas träning☺
och ikv vet jag inte vad jag ska hitta på..hehe typ laga mat till Lillis, sen antagligen träffa Isabell ♥

tränat,

kom nyss hem från träningen, as grymt, hade asum kul hihi. och nu sitter jag här med isabell. vi ska käka ravioli(?) eller något sånt hehe, sen ska vi ner och titta på killarnas fotbollsträning, faktum är att faktiskt hela dagen har varit ASUM ända från när jag gick upp till jag kommer gå och lägga mig! även om det finns falska människor i mitt liv, personer man tror att man kan lita på fast sen märker man att det inte går. ajja jag lever liksom iaf. skriver sen för nu är RAVIOLIN klap


PEYYYS//fannie ♥♥


DU ÄR ALLT FÖR MIG !

Älskling du är allt jag har , jag älskar dig så jävla underbar !
Du är HAVET och jag är Fisken, vad är havet utan fisken inget !
du är allt jag andas jag älskar dig baby .När allt var som dåligast så kom du
och då läkte alla sår! Vi har så enormt stora minnen !
Vi har varit när det nya året skulle komma det betyder lycka !
jag älskar dig så jävla mycket jag kan inte skriva så mycket jag älskar dig jag
kan inte beskriva dig med ord ;O du ska bara veta att 
                               JAG ÄLSKAR DIG !











taggar som fan!

taggar som fan till fotbollen ikv, klockan 6 drar jag till råsunda! och där ska älskade AIK♥ spela. och såklart inträffar en SEGER ♥ men just nu, sitter jag med färg i håret, det ska förhoppningsvis ta bort allt gult..hehe. fast just nu ser det ut att bli mörkare ? :s läskigt!! haha, men det blir nog bra iaf!  (hoppas jag) haha.
tänkte bjuda på lite bilder från skolan, dom ät tagna någon gång ? vetinte när men i 7an iaf :p


LYCKA♥DANIEL♥HUGO♥

alltså jag är så jävla lycklig över mina två bästa vänner Daniel och Hugo, dom finns verkligen alltid där för mig, dag som natt. och vad som än händer kommer jag i alla fall alltid stå vid deras sida. dom stöttar mig alltid. vad det än gäller, och det är dom två jag verkligen kan snacka med om allt, exakt allt. för dom förstår mig, och jag vet att dom alltis lyssnar, vi har typ alltid så roligt ihop. och alla minnen? -några jag aldrig kommer glömma. och jag hoppas verkligen att vi kommer vara vänner resten av livet, för VÄNNER det var BRA. men BÄSTAVÄNNER det är bättre. jag vill bara säga tack, ni är mitt ljus över dagen, ni är min livsglädje, och jag litar på er till 110% och hoppas ni känner som jag, och bara så ni vet, jag älskar er bästisar. och tro inte att jag bara smörar, för att jag vill verkligen berätta hur lyckligt jag är över er. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. ♥

kärlek till er för alltid. ♥
ända fucking in i döden♥

I'm Falling In Love ♥

jag taggar som fan tills fotbollen imorgon och hoppas på en seger för AIK ♥ jag vill börja rida igen, men vet inte om jag har den tiden och orken, efter som fotbollen drar igång på allvar nu typ, men iaf, serien börjar i maj. JUSTE ! jag fyller år på fredag! och om 15 dagar åker jag till portugal TAGGA SOM FAN, nu tar mitt batteri slut på datan så..
peyyyys / fannie ♥


4 APRIL 2011


glass

känns som att jag äter glass varje dag..jag gör faktiskt inte det haha eller ? idag var jag i stallet kulkul där bor ju min blondiiiie kompis, nu ska jag titta film med Lillis och Isabell. nice nice !
sen imorrgon är det innebandy! nice som fan! har varit i gympahallen nyss och fixat i ordning lite.
haha jag och isabell hittade några snygga killar ----> http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=G8GoHd1o9zc

peyyyys / fanniiE ♥

RSS 2.0